Don't Miss

Ronaldo, berea şi taurul

By on 18 februarie 2011, 08:52

Foto: wn.com

Alcoolul dăunează grav sănătăţii. Accidente de circulaţie, bătăi cu furci la crâşma din sat, tragedii. Alcoolul toceşte simţurile şi aplatizează reacţiile. Nu şi în cazul lui Ronaldo. Cu 5 ani înainte să pună punct carierei profesioniste, starul brazilian ne-a arătat cam ce poate să facă cu mingea, după o bere. Arena este una mai puţin neobişnuită, iar adversarul, chiar dacă are coarne, nu e plin de smoală şi nu vine din iad.

Foto: teenscraze.com

Brahma e o marcă de bere din Brazilia, iar Ronaldo era, în 2006, campion mondial în exerciţiu şi unul dintre cei mai mediatizaţi fotbalişti ai momentului.

Driblingurile şi schemele lui Ronaldo dau bine în reclamă, dar nu încercaţi aşa ceva pe cont propriu, mai ales cu o bere la bord! Sunt şanse mari să vă alegeţi cu un corn de taur în burtă.

Comenteaza cu Facebook!

3 Comments

 1. florin

  18 februarie 2011, 12:23 at 12:23

  In sfarsit un articol slab…sper sa nu devina un obicei 😐

 2. gery76

  18 februarie 2011, 17:41 at 17:41

  Alaturi de Gerd Muller si Marco van Basten ,Ronaldo a fost cel mai mare varf pe care l-a avut fotbalul mondial.A avut cele mai faimoase ''biciclete'' din fotbalul modern,iar dupa parerea mea daca nu era asa de fragil[si din cauza surplusului de greutate datorat glandei tiroide]putea sa ne incante si mai mult.De referinta ramane dubla mansa cu Manchester din Liga Campionilor mai ales meciul din Anglia cand efectiv a ridiculizat apararea engleza si l-a scos definitiv din poarta lui United pe Barthez fiind aplaudat la scena deschisa.Cel mai bun sezon ramane cel de la Barca [primul] cand a marcat peste 40 de goluri trei sau patru fiind marcate dupa curse solitare incepute la mijlocul terenului si in care dribla 4-5 adversari.

 3. Adi

  23 februarie 2011, 01:40 at 01:40

  Ce poti sa ceri mai mult de la un atacant? Ronaldo a fost perfect!

Comenteaza