Don't Miss

Real Madrid. 110 ani de istorie în imagini

By on 8 martie 2012, 18:25

Foto: en.wikipedia.org

Realul şi-a sărbătorit centenarul şi încă zece ani pe deasupra. Nicio prezentare n-ar putea să cuprindă toate momentele importante din istoria galacticilor. Cupe ale campionilor, campionate, cupe ale regelui, supercupe, toate strălucesc cuminţi în palmaresul clubului din capitala Spaniei. Fiecare cu povestea ei, cu legendele cărora le-a dat naştere şi cu fotbaliştii ajunşi din iarbă direct în poveste.

Filmuleţul oficial care a marcat cei 110 ani de istorie madrilenă încearcă să surprindă şi să împletească trecutul cu prezentul. Spectatori de altădată care se bucură la golurile ultimilor sosiţi la club, trofee ridicate deasupra capului la ieşirea din avion, dueluri, bucurie, stadionul văzut prin plasa porţii. Gento, Di Stefano, Puscas, Zidane, Raul. Real Madrid

httpv://youtu.be/p1q2FVNccbQ

Comenteaza cu Facebook!

One Comment

  1. gery76

    8 martie 2012, 22:24 at 22:24

    -Cred ca cel mai important succes al lui Real,in ciuda nenumaratelor rezultate exceptionale,ramane acea finala halucinanta a C.C.E editia '60 daca nu ma insel ,in care Madridul a invins campioana Germaniei Eintracht Frankfurt cu incredibilul scor de 7-3,dupa ce nemtii deschisesera scorul 1-0,apoi a urmat intrecerea dintre Puskas 4 goluri si Di Stefano 3 goluri,s-a ajuns la uluitorul 7-1 pentru ca Real sa reduca turatia si meciul sa se termine 7-3,o finala de C.C.E cu 10 goluri!

Comenteaza