Don't Miss

Premierul copy/paste. David Cameron a plagiat un discurs după un film despre fotbal!

By on 27 octombrie 2012, 18:02
Foto: actforaustralia.com

Au şi ei problemele lor! Politica occidentală funcţionează la fel ca pe la noi iar oamenii care taie şi spânzură sunt tot o apă şi-un pământ. Să-l luăm ca exemplu pe David Cameron, prim-ministrul britanic şi ultimul său discurs despre „bunăstare”. Înlocuiţi subiectul cu „fotbal” şi aveţi discursul din Mike Bassett: England Manager”, o satiră în regia lui Steve Barron, an de fabricaţie 2001!

Mare lucru nu ar fi de spus. Urmăriţi doar filmuleţul de mai jos, realizat de cei de la 101greatgoals.

Nu-i aşa că politica-i c***ă?!?

 

Comenteaza cu Facebook!

3 Comments

 1. Cătălin

  27 octombrie 2012, 22:07 at 22:07

  Să compari actuala Anglie politică cu actuala Românie politică este o exagerare. Și tot o exagerare este să generalizezi, pornind de la un exemplu individual. Politicieni care se fac de cacao există și la ei, și la noi: diferă doar procentul.

  • gery76

   28 octombrie 2012, 03:46 at 03:46

   -Nu Catalin ,eu cred ca difera doar nivelul de trai al populatiei,un Berlusconi ,din punctul meu de vedere ,este o si mai mare pacoste ca morala si economica pentru poporul italian,ei au avut un anumit standard si acum sunt in vrie….
   -Spania desi parea la un moment dat un paradis,a devenit mai vulnerabila decat Romana,iar asta se va vedea……
   -Portugalia era doar un obiectiv turistic ravnit de mai toti europenii,mai putin in ultimul timp de cetatenii portughezi din ce in ce mai pauperi.
   -Si sa revin la fotbal ,foarte multe din greutatile actuale economice,ale Spaniei si Italiei,paradoxal vin din miliardele de Euro, sterse de guvernele respective ,doar pentru a-si savura victorii mincinoase in Cupele Europene din ultimul deceniu si jumatate la fotbal,Handbal,Baschet,Atletism sau tenis si mai ales ciclism,unde cu sume fabuloase a fost dezvoltata o adevarata industrie de ”pacalit prostii”,incepand cu Nadal,Pantani sau Alberto Contador,desi Indurain a avut sansa de a nu fi fost atat de evoluate testele sangvine.
   -Nu mi-ar parea nici o secunda rau daca aceste natiuni ar intra in faliment total,isi merita soarta cu varf si indesat,11 luni mor de foame si 3 zile sunt smecherii lumii!

 2. Alex Buturugeanu

  27 octombrie 2012, 23:24 at 23:24

  politica e aceeasi peste tot
  mult mai perversa acolo unde exista o miza mai mare
  uite o dezbatere recenta si comentariile aferente
  eu nu mai cred in zane si mosi craciuni cu carnet de partid 🙂

Comenteaza