Don't Miss

O ruină

By on 4 februarie 2013, 16:58

Din păcate cam aşa arată Paul Gascoigne.

Pare să fi trecut deja peste linia de la care ar mai putea exista speranţă. Lineker, prietenul din tinereţe, nu mai crede nici el că cineva l-ar mai putea ajuta pe Gazza, chiar dacă naţionala de pe vremuri şi cei de la Newcastle şi Tottenham, acolo unde cel mai nebun dintre geniali a strălucit, s-au mobilizat şi încearcă să-l mai scoată încă o dată din groapă.

Gazza, ultimul George Best modern şi-ar putea întrece predecesorul. Irlandezul a murit totuşi la 59 de ani, Paul are 45 şi nu pare să o mai ducă prea mult.

Un moment trist mai ales când vedem imaginile de mai jos. Acolo e adevăratul Gascoigne. Rămas fără fotbal, Gazza s-a prăbuşit.

UPDATE: Peter Schmeichel i-a criticat pe cei de la PFA, sindicatul jucătorilor, că nu fac nimic pentru fosta legendă a fotbalului britanic.

Agentul jucătorului a anunțat că a primit sute de oferte din partea clinicilor de reabilitare de peste tot din lume. „Paul a fost copleșit de intențiile sincere de ajutor pe care le-a primit în ultimele două zile. GamePlan Solutions (n.r. reprezentantul fotbalistului) anunță că <<alcoolicul>> Gascoigne a plecat deja în Statele Unite, acolo unde va fi tratat pentru problemele sale complexe de cei mai buni specialiști.”

Comenteaza cu Facebook!

4 Comments

 1. cristi

  4 februarie 2013, 19:38 at 19:38

  Si-a trait viata la maxim?Si-a trait-o …

 2. budur petru

  4 februarie 2013, 21:19 at 21:19

  mare lucru ca si-a trait viata la maxim cand acuma e o epava.cu ce sa ales?

 3. gery76

  5 februarie 2013, 00:36 at 00:36

  -Este foarte usor sa-l demonizam,de asemenea-i adevarat ca si-a facut-o si cu mana lui,insa foarte putini se gandesc ca unele aspecte din copilarie ,adolescenta sau familia cu grave lacune de moralitate ,toate acestea au dus la un deznodamant nefericit pentru toata lumea.

  -Eu zic ca destinul lui Gazza n-ar trebui sa transforme in ”lupi moralisti”pe fostii admiratori,pentru ca fie mai recunosc sau nu mai recunsc ,toti au iubitul fotbalistul Gascoigne,un mijlocas ambidextru cu o tehnica si viziune fantastica,mondialul ’90 si perioada Lazio,cand Italia era campionatul nr1 al lumii,la inceputul anilor’90[ ce pase punea lui Stroppa dar mai ales lui Rieddle si Beppe Signori,numai cine a vazut si a prins perioada ar trebui sa-l judece].

 4. traian

  7 februarie 2013, 13:52 at 13:52

  mare pacat…sper sa fie bine si sa treaca peste aceasta perioada…

Comenteaza