Don't Miss

Naționalele campionatelor paralele

By on 13 ianuarie 2013, 14:44


Echipa lui 2012, integral spaniolă, le-a picat greu tuturor. Adică cum, să nu fie suficient de bun niciun jucător din Bundesliga, campionatul as la managerierea finanțelor și la umplerea tribunelor? Sau vreunul dintre cei care joacă în Premier League, cea mai tare competiție a momentului? Sau din Italia, a doua casă a fotbalului?

Ei bine, dacă FIFA i-a nedreptățit, jurnaliștii înclină balanța. Daily Mail a alcătuit dream-teamul englezilor iar site-ul spox.com s-a ocupat de Bundesliga. Ce a ieșit vedeți mai jos.

anglia germania italia

 

Să vedem și Italia, un campionat decimat de vedete dar în care încă se mai găsesc suficienți jucători de mare valoare:

Buffon – Chiellini, Ranocchia, De Sciglio – Lamela, Pirlo, Hernanes, Hamsik – Totti, Cavani, El Shaarawy (Di Natale)

Nici Franța nu arată rău!

Sirigu – Maxwell, Thiago Silva, Chedjou, Jallet – Malbranque, Capoue (Belhanda), Matuidi, Ayew – Ibrahimovici, Gomis (Aubameyang)

Comenteaza cu Facebook!

2 Comments

 1. traian

  14 ianuarie 2013, 09:02 at 09:02

  intr-un triunghiular…..cele mai mari sanse pare sa le aibe nationala Primera,dar si nationala Bundesliga au sanse….totl depinde de messi si ronaldo….in schimb cu parere de rau cea mai slaba mi se pare reprezentativa din anglia.inafara de atac car este puternic,si yaya cu bale la mijloc.mi se par de pluton……in anglia sunt o gramda de fotbalistii peste acestia….echipa,in opinia mea e mai slaba decat cea din franta…

 2. gery76

  15 ianuarie 2013, 03:26 at 03:26

  -Eu n-am vazut in ultimii ani ,o atmosfera mai sinistra ,decat in meciul dintre Getafe si Granada,un meci disputat [pastrand proportiile ,intr-un anonimat ,demn de ligile inferioare din Romania].
  -Daca ”mizeria”din Spania si Anglia,in ceea ce priveste finantarea si sanatatea financiara a cluburilor,ar disparea ,acest intreg esafodaj ar disparea,singurele cluburi dintre cele mari,cu adevarat sanatoase financiar,sunt Bayern[detasat] ,Arsenal [totusi fara nici o performanta in ultimii 5 -6 ani]si oarecum Manchester,in rest o indatorare continua[Real ,Barca ]si o perpetua spalare de bani,[ Milan,Chelsea sau P.S.G.]in timp ce populatia Spaniei este pauperizata constant,ajungand la nivelul de trai al anilor 90-’95!

Comenteaza