Don't Miss

Moda a la Campos

By on 7 noiembrie 2011, 14:48

Foto: David Cannon/ALLSPORT

Nu haina îl face pe om. O vorbă care a făcut epocă, un substrat în esenţă adevărat. Mark Twain era însă de altă părere. Oamenii „dezbrăcaţi”, cei goi nu au  niciun fel de influenţă în societate. Nu ştim pe cine a ascultat Jorge Campos pentru că influenţa sa pe teren nu poate fi negată chiar dacă a fost obţinută şi graţie unui stil vestimementar cel puţin insolit.

Cele 129 de selecţii la naţionala Mexicului nu lasă loc de îndoială. Jorge Campos a fost cel mai bun portar din istoria statului central-american. A prins două mondiale, dar niciun contract în Europa.

La fel ca Chilavert sau Rogerio Ceni, Campos s-a remarcat în poartă dar nu a refuzat nici faza de atac. În cei 7 ani petrecuţi la Pumas a marcat de 31 de ori.

Prezenţa pe teren a goalkeeperului mexican nu a rămas neremarcată şi asta nu doar din cauza evoluţiilor. Adeptul culorilor ţipătoare şi al stilului vestimentar provenit de la strămoşii azteci, Campos a afişat cele mai năstruşnice tricouri văzute vreodată la vreun portar în istoria jocului de fotbal!

Comenteaza cu Facebook!