Don't Miss

Minus trei la minus trei. Două echipe au pierdut acelaşi meci

By on 25 iulie 2014, 14:24
Foto: aftonbladet.se

Niciun scor nu ne mai surprinde, fie că este 8-2 sau 149-0, ca în Madagascar. Până la urmă fotbalul înseamnă goluri. Cât mai multe, cât mai frumoase, iar scorurile nu fac decât să consemneze realitatea de pe teren. În liga a şasea din Suedia, pe teren a fost 10-0. Burea IF a câştigat fără drept de apel în faţa lui Bygdsiljum SK dar rezultatul nu a rezistat investigaţiilor ulterioare.

Primul semnal de alarmă a fost tras de oaspeţi. Au anunţat federaţia că pe teren s-a aflat un jucător nelegitimat la echipa adversă. Aşa a şi fost. Burea IF a folosit un fotbalist de la o echipă aflată cu două divizii mai sus. Rezultatul? 3-0 la masa verde în favoarea lui Bygdsiljum.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Investigaţia federală a scos la iveală că şi oaspeţii folosiseră exact aceeaşi tactică, iar cum legea este pentru toţi, Bygdsiljum a pierdut la rândul ei cu 3-0 la masa verde.

Pentru ca socotelile din clasament să nu fie date peste cap, singura soluţie ca două echipe să piardă acelaşi meci cu 3-0 a fost un artificiu inedit. Partida Burea IF-Bygdsiljum SK a fost omologată oficial cu rezultatul -3 la -3!

* sursa

 

Comenteaza cu Facebook!

One Comment

  1. George

    26 iulie 2014, 09:27 at 09:27

    Ei, bine, s-a mai intamplat si la noi, dar mai demult. Au fost meciuri in liga a treia, sau poate chiar a doua, care s-au dat pierdute cu 0-3 ambelor formatii pentru diverse nereguli.

Comenteaza