Don't Miss

Marilyn Monroe şi mingea de fotbal

By on 27 februarie 2012, 13:33

Foto: rockingoren.tumblr.com

Ebbets Field este cunoscut pentru legendarele meciuri de baseball care s-au jucat aici până în 1960. Stadionul din Brooklyn s-a transformat ocazional în gazdă primitoare pentru un sport deloc cunoscut peste ocean. Fotbalul, fie el şi european, a atras însă şi atunci vedetele momentului. În 1957, Marilyn Monroe ne-a arătat că ştie să lovească mingea ca un profesionist.

Meciul dintre naţionalele SUA şi Israel sărbătorea al 9-lea an de independenţă al statului evreu. Actriţa de la Hollywood a intrat pe teren într-o rochie albastră decorată cu un bucheţel de flori albe, culorile drapelului israelian şi a fost condusă galant de portarul oaspeţilor, Ya’akov Hodorov.

Marilyn Monroe şi-a etalat şi talentele cu balonul. A executat destul de bine un şut pe tocuri!

Trei ani mai târziu, Ebbets Field a fost demolat. În locul arenei din New York tronează acum Jackie Robinson Apartments, un complex de locuinţe destul de modern pentru acea vreme!

Comenteaza cu Facebook!

One Comment

  1. gery76

    28 februarie 2012, 20:21 at 20:21

    Ceva asemanator am mai vazut la Sopfhia Loren inaintea mondialului din 1990 ,la prezentarea echipei Italiei in preambulul unui amical ,cand tot asa extrem de eleganta intr-o superba rochie albastra si pantofi cu tocuri suta in minge.

    -Chiar am aceasta imagine pe coperta unei reviste fotbalistice extrem de cautata in acea vreme  ''Regia fotbalistica'', ce aparea in conditii grafice deosebite si in care scriau nume mari ,precum Ioan Chirila si Valentin Albulescudin, primavara anului 1990! 

Comenteaza