Don't Miss

Marii maeștri ai driblingului (II)

By on 2 februarie 2013, 12:56

A fost odată un meci fantastic. Se făcea că veniseră brazilienii lui Santos în Europa și conduceau cu 5-0 pe terenul marii puteri a momentului, Benfica Lisabona, casa fotbalului și a lui Eusebio.

Pentru unii vis, pentru alții coșmar, partida de demult a venit și a trecut. Mai contează că portughezii au dat și ei două goluri?!?

Întâlnirea respectivă a fost așteptată cu sufletul la gură de sute de mii de suporteri dintr-un cu totul alt motiv. Doi spadasini cu lama fină se duelau fără menajamente. Din ciocnirea titanilor Pele și Eusebio a ieșit o fază memorabilă pe care v-o arăt un pic mai târziu!

Să continuăm așadar lista celor mai pricepuți dribleuri din istoria fotbalului!

Comenteaza cu Facebook!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

One Comment

  1. gery76

    3 februarie 2013, 02:06 at 02:06

    -Mare pacat de acea generatie de vis,’82-’86 antrenata de Tele Santana si condusa in teren de Zico si Socrates ,completata magistral de Falcao,Eder,Junior sau Oscar..
    -Cred c-a fost cea mai frumoasa echipa din istoria fotbalului,poate concurata numai de Ungaria lui Puskas,Kocsics,Czibor,Boszick,Grosics sau Hideckghuti in ’54 ,din pacate si acea generatie necucerind titlul mondial desi fusese neanvinsa 4 ani.

Comenteaza