Don't Miss

Lui Cristiano îi place luni

By on 28 septembrie 2012, 11:38
Foto: goal.com

Dacă finala Ligii Campionilor s-ar juca în prima zi a săptămânii atunci Real Madrid ar câştiga fără probleme fiecare ediţie. Asta cel puţin cât îl va avea pe teren pe Cristiano Ronaldo. Un an şi patru zile. Încă cinci şi ar fi fost record absolut pentru Borussia Dortmund. N-a fost să fie din cauza lui Hamburg, fix deţinătoarea recordului în cauză! Niciun fan al lui Liverpool nu a trăit să vadă precedentul start slab de sezon al cormoranilor. Niciodată în ultimii 101 ani nu a fost mai rău ca acum.

Cristiano Ronaldo a ajuns la cota 152 de goluri în 152 de meciuri pentru Real Madrid. Un palmares impresionant care ascunde şi un mic secret: Cristiano are poftă de goluri mai ales lunea, poate şi pentru că prima sa reuşită a carierei profesioniste a venit luni 7 octombrie 2002, atunci când juca pentru Sporting. Până acum, Ronaldo are 10 goluri în cele 7 meciuri pe care le-a jucat în ziua de luni.

Borussia Dortmund a pierdut primul meci în Bundesliga după 369 de zile. Dacă mai rezistau alte 4, băieţii lui Klopp ar fi stabilit un nou record al campionatului german. Înfrângerea a venit duminică în duelul cu Hamburg, scor 3-2. Interesant este că deţinătoarea recordului este chiar Hamburgul, o performanţă pe care a stabilit-o între 1982 şi 1983, atunci când a avut o serie de 36 de meciuri fără înfrângere.

În Anglia s-au jucat cinci etape iar Liverpool nu a câştigat nici măcar un meci. Trupa lui Brandon Rodgers nu a mai început atât de prost un campionat din 1911/12. Cei 101 ani care au trecut sunt parcă şi mai amari dacă ne gândim la fragilitatea defensivei cormoranilor. Liverpool are un singur meci din ultimele 15 în care nu a luat gol. Duelul pierdut cu United a mai prilejuit alte două evenimente triste pentru Gerrard şi compania. Niciodată în epoca Premier League, rivala din Manchester nu a reuşit să câştige după ce a fost condusă pe Anfield iar sir Alex a plecat cu toate cele 3 puncte din deplasare pentru prima dată după 10 meciuri.

Comenteaza cu Facebook!

2 Comments

 1. rominho

  28 septembrie 2012, 11:48 at 11:48

  „Borussia Dortmund a pierdut primul meci în Bundesliga după 369 de zile.”
  Acest lucru nu il stiam. Pot sa spun doar ca ma bucur ca joaca fff bine Bayern Munchen.

 2. gery76

  28 septembrie 2012, 17:27 at 17:27

  -Eu sunt mare fan Bayern Munchen,insa ma bucur ca recordul lui Hamburger S.V. ,nu a cazut,pentru ca din punctul meu de vedere Borussia Dortmund de azi ,desi este o echipa valoroasa,nici nu se poate compara cu Hamburg-ul de atunci,o echipa fantastica,cu Ulli Stein unul din marii portari ai Europei in acea vreme,cu Manfred Kaltz ,celebrul fundas central sau dreapta si al nationalei,cu ”cainele”de paza Dietmar Jackobs,cu Wofgang Rolff ,omul care l-a desfiintat pe Platini in finala C.C.E din 1983 ,arbitrata de Nicolae Rainea,dar mai ales echipa ce avea in componenta pe ”dirijorul”Wolfgang Felix Magath autorul superbului gol din finala castigata impotriva lui Juve+un varf ”tanc”,celebrul Horst Hrubesch ,autorul dublei din finala Euro’80 pentru nationala Germaniei contra Belgiei 2-1!

Comenteaza