Don't Miss

Lindegaard: De Gea, cel mai bun după ce mă retrag eu!

By on 27 ianuarie 2012, 19:14

Foto: en.wikipedia.org

Miroslav Klose a ratat şansa recordului de goluri la mondiale şi este greu de crezut că va mai juca pentru Germania şi în 2014, la viitorul turneu final. Pe final de carieră, neamţul a făcut o descoperire extrem de amuzantă la Roma, odată cu transferul la Lazio. Pep Guardiola este antrenorul momentului dar tânjeşte după cariera de jucător, mai ales când vede în propria ogradă un fotbalist aşa cum şi-ar dori să fi fost şi el. Patricio Rodriguez de la Independiente crede că e mult mai bun decât Neymar, superstarul fotbalului din America de Sud, iar Anders Lindegaard a relansat lupta pentru postul de titular în poarta lui United cu o declaraţie amuzantă.

Celebrul Pele nu se dezminte. Îi place de Messi dar nu chiar atât de mult. „Discutăm după ce marchează 1.283 de goluri şi câştigă trei mondiale. Lumea mă întreabă mereu când o să apară noul Pele în fotbal. Le spun că niciodată! Părinţii mei nu mai fac alţi copii!”

[pullquote]De Gea are un potenţial imens. Cu siguranţă va fi unul dintre cei mai buni portari din istoria lui United. Eu doar mă asigur că lucrul ăsta nu se va întâmpla până când nu mă retrag eu, adică peste vreo şapte sau opt sezoane!

ANDERS LINDEGAARD    (PORTAR MAN UTD)[/pullquote]

După 19 sezoane în Germania, Klose a ajuns în Serie A. Prin cele 10 goluri în 17 etape pentru Lazio, atacantul le-a intrat la inimă fanilor. „A fost cea mai bună decizie a carierei. Niciodată în viaţa mea nu am văzut un poştaş să îngenuncheze şi să-mi sărute picioarele. E uimitor cât de fanatici sunt suporterii italieni!”

„Este cel mai bun mijlocaş defensiv din lume. În el, Barceona are un jucător nepreţuit! Dacă m-aş naşte a doua oară, aş vrea să fiu exact ca el” a declarat Guardiola despre Sergio Busquets.

Patricio Rodriguez este noua senzaţie a fotbalului argentinian. Mijlocaşul lui Independiente este sigur că ştie să facă cel puţin un lucru mai bine decât rivalul său brazilian, baby-starul Neymar de la Santos. „Sunt indiscutabil mai bun decât el. Ştiu să dansez mult mai bine!”

Messi este 100% preocupat de fotbal. S-a întors din vacanţa de iarnă mai devreme cu o zi şi s-a apucat de antrenamente. Cristiano Ronaldo are şi alte preocupări, iar una dintre ele este stilul. „Fotbalul este pe primul loc, dar imaginea mea este aproape la fel de importantă. Este important să reuşeşti lucruri extraordinare pe teren dar şi să arăţi bine în timp ce le faci. Uneori stau şi câte o oră în faţa şifonierului înainte să mă decid cu ce mă îmbrac. Din celelalte puncte de vedere sunt extrem de norocos. Am gene bune, spre exemplu. Nu iau în greutate niciodată, indiferent ce mănânc!”

Comenteaza cu Facebook!

4 Comments

 1. sportsaga

  27 ianuarie 2012, 21:40 at 21:40

  Cristiano Ronaldo sta o ora in fata sifonierului si inca una in fata oglinzii! 

  • Alex Buturugeanu

   27 ianuarie 2012, 22:07 at 22:07

   <blockquote cite="comment-4369">sportsaga: Cristiano Ronaldo sta o ora in fata sifonierului si inca una in fata oglinzii!

    e bine ca pana acum nu a intarziat niciodata la meci!

   PS: kina…relanseaza-te! 

 2. gery76

  28 ianuarie 2012, 03:30 at 03:30

  Dintre toate parerile cea mai putin realista este clar a lui Pele,o legenda indiscutabil recunoscuta de mai toata lumea,dar de aici si pana la proriul ''cult al pesonalitatii''este o cale mult prea lunga.

  -Se tot lauda cu 3 titluri mondiale,dar la cel din 1962 ,pur si simplu n-are decat un rol decorativ,mai ales ca inlocuitorul sau Amarildo a fost primit la Rio de Janeiro ,ca un mare erou .ce de altfel a si fost in realitate.

  -In 1958 ,intr-adevar Pele a fost marea surpriza a Braziliei,unde a jucat senzational la o varsta [17 ani si 8 luni],la care altii nici nu viseaza senioratul,insa si aici trebuie mentionat ca si la worldcup'58 ,Pele n-a inceput ca titular,fiindu-i preferat Jose Altafini[Mazola],un fotbalist in mare voga atunci ce a facut cariera si in Italia,dar care n-a dat randamentul scontat in grupe si Pele a profitat din plin,cu ajutorul celui mai important fotbalist brazilian sin in '1958si in 1962-''diavolul schiop'' cum era numit uluitorul extrem Garincha.

  -Apoi in '70 Pele a beneficiat de cea mai buna linie de atac din istoria fotbalului,Gerson,Tostao,Rivelinho,Jairzinho si el ,deci meritul sau n-a fost deloc unul decisiv,de tipul MARADONA in'86 sau in proportie mai mica Zidane in '98 si Ronaldo [adevaratul,nu plagiatul]in 2002.

 3. Pomoc Drogowa Gdynia

  5 aprilie 2012, 03:29 at 03:29

  Very interesting details you have remarked, thankyou for posting . "Success is a journey, not a destination. The doing is often more important than the outcome." by Arthur Ashe.

Comenteaza