Don't Miss

Joe Cole a semnat cu Liverpool

By on 19 iulie 2010, 17:14

Foto: John Dobson

Liverpool a realizat al doilea transfer la verii, după Milan Jovanovic. Joe Cole, liber de contract după şapte sezoane petrecute la Chelsea, a ales să joace în tabăra cormoranilor. Cole a semnat pe 4 ani şi va efectua vizita medicală în termen de 48 de ore, anunţă site-ul oficial al clubului.

Cole a fost mai mult accidentat sezonul trecut, iar atunci când a revenit nu a reuşit să îi scoată din primul 11 pe Saloman Kalou şi Florent Malouda. Chelsea nu a dorit să îi prelungească contractul jucătorului cotat la peste 20 de milioane de euro, iar marile cluburi europene l-au luat cu asalt pe agentul jucătorului, David Giess.

Foto: soccerleaguenews.com

A câştigat Liverpool însă, până în acest moment, ambele părţi au refuzat să divulge termenii înţelegerii. Ultima propunere concretă a venit de la AC Milan, care era gata să ofere 7 milioane pe an jucătorului plus alte 4 milioane în contul agentului.

CARTE DE VIZITĂ JOE COLE

  • 1998–2003 West Ham United (126 meciuri 10 goluri), 2003–2010Chelsea (183, 28)
  • 56 de meciuri şi 10 goluri pentru naţionala Angliei
  • jucătorul anului la Chelsea: 2008

UPDATE: Joe Cole va încasa câte 5,5 milioane de euro pentru fiecare sezon pe care îl va petrece pe Anfield. MirrorFootball că ex jucătorul lui Chelsea ar fi refuzat un contract cu 10% ai mare din partea lui West Ham doar pentru a juca la Liverpool.

Comenteaza cu Facebook!