Don't Miss

Irlandezii se ţin de glume înainte de Euro

By on 10 iunie 2012, 17:29


UEFA_Euro_2012_logo.svg

Foto: en.wikipedia.org

Irlanda nu o duce deloc bine. Economic vorbind! Problemele interne ale insularilor nu le-au stricat însă bucuria suporterilor care şi-au însoţit naţionala la Euro. Fanii nu au pierdut ocazia să facă o glumă bună şi pe seama cancelarului german Angela Merkel, cea care le-a arătat degetul şi i-a trimis la muncă dacă îşi doresc salarii mai mari.

„Angela Merkel crede că suntem la serviciu!” Este mesajul pe care irlandezii l-au imprimat chiar pe drapelul naţional. Îmbrăcaţi în tricourile favoriţilor, suporterii nu doar că nu lucrează, ba chiar nici nu au de gând să o facă vreo câteva săptămâni de acum înainte. Au venit la Euro, acolo unde ai lor încep balul în doar câteva ore, împotriva Croaţiei.

Fanilor irlandezi nu le e frică nici de celelalte colege de grupă, Spania şi Italia. „Ei îi au pe Xavi şi Pirlo, noi pe Long-Cox!” Trimiterea nu mai trebuie explicată, dar cu siguranţă că suporterii nu se gândeau la Shane Long sau Simon Cox!

merkel

Foto: goal.com

 

longcox

Foto: goal.com

Comenteaza cu Facebook!

2 Comments

 1. rominho

  10 iunie 2012, 17:55 at 17:55

  “Angela Merkel crede că suntem la serviciu!” :))

 2. gery76

  11 iunie 2012, 03:44 at 03:44

  Chiar daca sunt un mare fan al Germaniei,Irlanda este o pata superba de culoare a oricarei competitii,suporterii lor fiind extrem de inventivi si sufletisti.
  -La Euro’88, efectiv comentatorii sarbi erau fascinati de atasamentul suporterilor irlandezi si acolo chiar au fost o surpriza extrem de placuta intr-o grupa infernala cu Olanda,Anglia si U.R.S.S,insa spiritul distructiv al lui Trapp[ desi mereu l-am simpatizat pentru jovialitate] ,de data aceasta nu a mai dat rezultate!

Comenteaza