Don't Miss

Goluri anulate

By on 24 august 2011, 16:29

Foto: scunthorpeunited-mad.co.uk

Un gol anulat poate să schimbe soarta unei partide. Protestele nu rezolvă nimic, tensiunea este inutilă. Două goluri anulate într-un singur meci pentru aceeaşi echipă aduce antrenorul în culmea disperării iar duelul se poate încheia cu eliminări. Uneori însă, spiritul combativ rămâne viu. O echipă a câştigat chiar dacă arbitrul nu a validat patru goluri, dintre care trei reuşite de acelaşi jucător.

2 aprilie 2000

Celtic întâlnea pe Kilmarnock în campionatul Scoţiei. În atacul verzilor, Tommy Johnson, omul care a adus cupa după o prestaţie de excepţie în finală şi care a marcat golul prin care Celtic a luat titlul, un an mai târziu.

Foto: sports.webshots.com

Duelul a început prost, cu cea mai slabă prezenţă a fanilor în tribune din acel sezon şi a continuat la fel de prost: oaspeţii au egalat imediat după pauză, chiar dacă Celtic conducea cu 2-0. Au urmat 17 minute de coşmar. Gazdele au marcat de 4 ori, dar asistentul Martin Doran a semnalizat offside la toate cele patru reuşite, dintre care trei semnate de Johnson. Chiar şi aşa, Celtic nu a cedat, iar la final s-a impus cu 4-2.

Tot patru goluri anulate a avut şi Lincoln în duelul din 2004 cu Oxford United,  toate patru în decurs de 30 de minute. În 1997, Leeds a scos doar un 0-0 cu Arsenal, pe teren propriu. Gazdele au avut trei goluri anulate, dintre care două marcate de Brian Deane în decurs de doar două minute.

Comenteaza cu Facebook!