Don't Miss

Fotbalul muşcă

By on 14 decembrie 2011, 20:18

Foto: lagaceta.com.ar

Până şi Paolo Di Canio ar fi invidios pe un portar din ligile de amatori argentiniene. Fosta vedetă a lui Lazio nu şi-a menajat niciodată adversarii, cu atât mai puţin pe arbitri, însă Gabriel Orozco de la Recreativo Estrellas ne-a arătat că se poate şi mai mult decât atât. Nu a faultat dur, nu a împins vreun oficial, nu a dat cu pumnul. Pur şi simplu şi-a cuprins un adversar de cap şi l-a muşcat de faţă.

Victima, Nicolas Cardinal, ar fi faultat în săritură la o acţiune a celor de la Deportivo Motokart, iar goalkeeperul advers a înnebunit! Orzoco a uitat de tot şi şi-a dezlănţuit furia pe rivalul din semifinala Ligii Roca din Cordoba. L-a muşcat de faţă şi de nas şi nu s-a oprit până nu l-a lăsat pe Cardinal întins pe iarbă.

Arbitrul l-a eliminat pe portarul lui Estrellas care, culmea, nu are antecedente în carieră.

„Ceea ce a făcut nu are precedent în fotbalul regional sau naţional de la noi. Nu se cunosc încă motivele care l-au împins pe Orozco la un asemenea gest nebunesc, mai ales că portarul este cunoscut ca o persoană echilibrată şi sportivă” este drescrierea incidentului în cotidianul local Puntal din Rio Quarto.

Comenteaza cu Facebook!