Don't Miss

Fotbal? Tenis? Golf?

By on 19 iunie 2011, 11:52
Foto: Fadi Al-Assaad/Reuters

Fotbalul nu e totul dar place oricui. Până şi sportivi din alte discipline admiră şi nu ezită să-şi exteriorizeze admiraţia pentru fotbal. Unii au făcut performaţe pe mai multe fronturi, dar majoritatea rămân cu privitul. Se bucură ca simpli spectatori de victoriile echipelor favorite. Le aplaudă din tribune şi, uneori, încearcă să aducă un pic din această bucurie şi în lumea lor.

Luke şi Murphy Jensen sunt doi foşti tenismani americani din anii 90. Se îmbrăcau fistichiu şi au obţinut cele mai bune performanţe personale la dublu. Cu ocazia US Open din 1994 au şocat audienţa de la Flushing Meadows prin tricourile care nu semănau deloc cu cele ale unor jucători de tenis profesionişti. Asta pentru că nici nu erau. Cei doi s-au îmbrăcat în echipamentul naţionalei de fotbal a Statelor Unite.

Foto: golf365.com

Caroline Wozniacki era numărul unu mondial înaintea turneului de la Doha, din acest an. Jucătoarea din Danemarca a apărut pe teren îmbrăcată într-un tricou bărbătesc, cu număr pe spate şi, evident, mult prea mare pentru ea. Caroline şi-a făcut încălzirea în echipamentul de fotbal al lui Liverpool pentru că e mare fan al echipei engleze şi nu se sfieşte să o arate.

Ian Poulter este unul dintre cei mai buni jucători de golf din lume, dar şi un mare amator de fotbal. Ca să îşi arate susţinerea faţă de Arsenal, Poulter a purtat tricoul al tunarilor pe toată durata turneului PGA Abu Dhabi din 2006.

 

Comenteaza cu Facebook!

3 Comments

 1. gery76

  19 iunie 2011, 15:54 at 15:54

  Boris Becker si Michael Schumacher sunt mari amatori de fotbal si iubitori infocati ai nationalei germane,Becker salutandu-i pe componentii nationalei germane in '96 chiar pe scarile care urcau spre zona unde se desfasura festivitatea de premiere,Boris Becker de asemenea fiind un mare suporter al lui Bayern Munchen -fiind prezent la multe meciuri importante ale gruparii muncheneze.

  Schumi de asemenea a organizat numeroase meciuri caritabile de fotbal in care a jucat alaturi de fotbalisti si artisti celebrii,mai tanarul Vettel fiind de asemenea un demn urmas si ca pilot de formula 1 si ca iubitor de fotbal infocat.

 2. freddy

  19 iunie 2011, 18:50 at 18:50

  Un alt tenismen, Feliciano Lopez a aparut la un meci, la incalzire cu un tricoul al lui Beckham cu Real Madrid.

 3. E.B.

  20 iunie 2011, 02:34 at 02:34

  eh, dar avem și un caz de jucător de fotbal american (Chad Johnson, sau Chad Ochocinco – 85 în spaniolă – după cum s-a autorebotezat) care a îmbrăcat tricoul de fotbalist – mă rog, soccerist la ei. Și asta nu de mult, prin martie 2011 parcă …

Comenteaza