Don't Miss

Fani vs fotbalişti. Concursul celor mai urâţi de la Cupa Africii

By on 13 februarie 2013, 16:36


Totul ţine de gust, bineînţeles. Probabil că oamenii în cauză se consideră nişte modele demne de urmat aşa după cum canibalii care l-au halit pe căpitanul John Thompson la 1809 n-au considerat că e ceva rău, ba dimpotrivă, au susţinut căi-au făcut o mare onoare să-i mestece tendoanele!

Aşa şi cu fanii de prin satele Africii. Pe cei mai cei i-am admirat aiciFiecare e special în felul lui. Doar că suporterii au fost concuraţi de fotbalişti. Unii dintre ei, trecuţi prin Europa, au decis că ce-i acasă e mai bun, aşa că s-au prezentat la meciuri aşa cum îi veţi vedea în paginile următoare.

Comenteaza cu Facebook!

4 Comments

 1. Only_z

  13 februarie 2013, 17:34 at 17:34

  Salut Alex, mi se pare mie sau cumva acest articol are o tendința rasiala? Iarta ma daca nu, dar simt asta citind articolul. Numai bine.

  • Alex Buturugeanu

   13 februarie 2013, 17:45 at 17:45

   In ce anume se simte tenta rasiala? Sunt doar comentarii la niste imagini, evident, fara vreo seriozitate de documentar pentru ca nici nu este asa ceva.

 2. gogukaizer

  14 februarie 2013, 12:43 at 12:43

  Articolul e cel putin tendentios, folosesti un limbaj tare neadecvat uneori. Am remarcat si in alte articole ca vorbeai de ”smecherie” sau alte prostii de genul, care nu-si au locul, in opinia mea, in ceea ce scrii tu. Ai destule articole interesante, te citesc destul de des, dar ai si unele in care am impresia ca ti-ai lasat vreun frate mai mic la PC si a inceput sa dea cu capul in tastatura, cam asa sunt scrise. Mai arunca cu ochiul si pe anglofil, vei observa diferente evidente in exprimare.

  • Alex Buturugeanu

   14 februarie 2013, 12:47 at 12:47

   il citesc demult pe anglofil si il respect foarte mult
   nu incerc sa copiez pe cineva
   articolele de aici se adreseaza unui public larg, nu trebuie sa fie scrise toate in aceeasi cheie
   iti multumesc pentru feedback

Comenteaza