Don't Miss

Elano. Gol de la 50 de metri

By on 26 martie 2011, 12:15
Elano Blumer

Foto: footiewallpapers.com

Brazilia îşi cheamă înapoi fii rătăcitori şi le pune baterii noi. Elano e ultimul exemplu. A strălucit la Santos. A fost favoritul lui Mircea Lucescu la Şahtior în cele trei sezoane petrecute de brazilian în Ucraina. A cam tras frâna de mână la Manchester City şi Galata. La 29 de ani a trecut din nou oceanul. Santos l-a aşteptat cu braţele deschise pe Elano, iar mijlocaşul nu şi-a dezamăgit compatrioţii.

Chiar dacă Santos a pierdut cu 3-2 duelul cu Colo Colo din Copa Libertadores, în urma meciului rămâne doar golul de senzaţie reuşit de Elano. Pofta de fotbal a revenit în picioarele obosite de atâtea meciuri în Europa serioasă. Brazilia l-a inspirat din nou şi nu ar fi chiar aşa surprinzător ca în vară, Elano Blumer să treacă din nou oceanul!

Comenteaza cu Facebook!

One Comment

  1. gery76

    26 martie 2011, 16:24 at 16:24

    Fotbalist bun ,cu reale calitati dar s-a vazut la mondiale ca Brazilia din care si Elano a facut parte a avut una din generatiile mai lipsite de stralucire ca niciodata si un antrenor Dunga prea riguros pentru stilul de multe ori exuberant al brazilienilor.Niciodata Luis Fabiano nu va putea fi Ronaldo si nici Elano nu va putea fi Rivaldo.Cu actuala fata a echipei Brazilia va avea mari probleme la mondialul de acasa ,liderii noului val fiind Pato si Neymar dar mie nu mi se par niste jucatori cu care Brazilia sa poata lua titlul in 2014.

    Oricum golul marcat de Elano este splendid fiind cu adevarat o ''foglia -secca''din seria celor marcate de inegalabilul Didi mijlocasul central al echipei campioane mondiale in 1958, inclusiv Ioan Chirila numindu-l pe Didi autorul celor mai frumoase goluri marcate in acest mod.

Comenteaza