Don't Miss

Dalglish, primul spre eşafod

By on 4 aprilie 2012, 18:14

Foto: thisislondon.co.uk

Casele de pariuri din Anglia oferă cote celor interesaţi nu doar în privinţa meciurilor propriu zise ci şi a evenimentelor care le înconjoară. Concedierea managerilor este o treabă destul de puţin obişnuită în Albion, mai ales prin natura funcţiei. Managerul este fix ceea ce spune şi numele: nu doar un antrenor ci şi un garant al bunului mers al treburilor la club, un administrator al finanţelor şi un strateg pentru viitor. Chiar şi aşa, rezultatele de pe teren sunt cele care le decid soarta, iar King Kenny, oricât ar fi de iubit pe Merseyside, este primul favorit la concediere.

Liverpool a avut un sezon cenuşiu, devenit aproape negru după Anul Nou. Este al doilea cel mai prost început de an din istoria clubului. Cu tot cu trofeul din Cupa Ligii şi cu şansele la trofeu în Cupa Angliei, Kenny Dalglish are o cotă de 2/1 în ceea ce priveşte o eventuală demitere.

Alex McLeish şi Aston Villa au vrut multe de la acest sezon şi au reuşit puţine. Lupta pentru Europa s-a transformat într-una cu ochii pe locurile care duc spre matineul din Championship. Scoţianul e pe doi, cu 3/1 cotă de demitere.

Următorul pe listă este Harry Redknapp. Şeful lui Tottenham nu riscă demiterea ci…demisia. Pe el în aşteaptă conducerea tehnică a naţionalei Angliei la final de sezon. Cotă 5/1.

Performanţele au grade de comparaţie. Faţă de trecut, City rulează extrem de fin. Nu suficient de fin pentru şeici, aşa că Mancini este al patrulea candidat la demitere. Italianul poate fi salvat doar de titlu. Deocamdată are o cotă de 12/1 să nu mai prindă luna iunie pe banca celei mai exotice echipe din Anglia.

De remarcat că DiMatteo, interimarul lui Chelsea nu figurază în top 6 concediabili. Până la finalul campionatului mai sunt însă 7 etape, iar surprizele nu sunt excluse.

Comenteaza cu Facebook!

3 Comments

 1. tano

  4 aprilie 2012, 21:57 at 21:57

  liverpoll pierde timpul cu daglish pe banca

 2. mihai

  4 aprilie 2012, 22:48 at 22:48

  Salut! Am avut azi o discutie cu un coleg, ne intrebam ce se intampla daca azi la Real-APOEL pica nocturna sau Realul nu se prezinta. Se da 3-0 pt APOEL si…? Sunt direct prelungiri? :)) Sau se da 4-0? Care e schema?

 3. gery76

  5 aprilie 2012, 03:50 at 03:50

  -Cu lotul avut la dispozitie ,performantele lui Kenny  Dalglish,sunt dupa parerea mea acceptabile,a luat un trofeu,are sanse reale de a-l castiga si pe al doilea Cupa Angliei,dupa parerea mea singurii Fotbalisti din lot sunt Gerrard si Kuyt ,dar si ei se afla spre apusul carierei.

  -Cand ai un ''circar''in rolul de portar si asta se intampla de ani de zile,ma refer la Reina,cand aduci o serie de membri ai trupei ''cimitirul elefantilor'' si culmea fotbalului sa aduci un asa zis golgheter Carroll ,pe o suma imensa,ce-ti marcheaza goluri doar cand latra cainii ,atunci nu stiu ce pretentii pot avea conducatorii clubului.

  -Nu mai spun ca un fotbalist sub-mediocru precum Jamie Carragher,este considerat ''legenda ''pe Anfield,spre marea suparare a celor care i-au prins pe Kennedy,Lee,Dalglish,Sounnes sau Grobbelaar!

Comenteaza