Don't Miss

Contra

By on 10 martie 2014, 19:48


Pentru că mare şi mic au grade de comparaţie atât de subiective încât uraşii golfului nu se compară, cu tot cu zestrea lor în cămilo-petrol, cu periferiile sordide dar atât de competitive, chiar dacă în mintea multora nu mai există graniţă sau ierarhie.

Atunci când unii refuză angajamentele până în vară, doar doar avansează careva dolarul în plus.

Pentru că centura de siguranţă foloseşte în trafic. Atunci când aspiri la marea performanţă e doar o altă formă a legării de glie, iar tu nu eşti iobag, nu-i aşa?!?

Atunci când vrei să fii cineva trebuie să faci ceva.

Pentru că un clasament în care linia retrogradării arde ca smoala din Iad înseamnă doar un şir de cifre pe care le poţi zdrobi în pumnul voinţei. Doar să îndrăzneşti.

Pentru că translatorul lui sir Bobby împărăţeşte peste fotbal şi l-a depăşit pe mentorul său tocmai pentru că nu i-a fost frică să încerce.

Spania, Primera Division. Bienvenido Cosmin Contra!

cosmin.contra

Comenteaza cu Facebook!

2 Comments

  1. Chris

    10 martie 2014, 19:58 at 19:58

    Cozmin Cozma !

  2. gery76

    11 martie 2014, 03:42 at 03:42

    Daca-si potoleste iesirile necontrolate si nu se cearta cu conducrea din orice,Contra are toate sansele sa devina un antrenor cu cota,insa este totusi greu Getafe sta rau in clasament si ca totul sa inceapa si mai greu Rayo a invins surprinzator la Real Sociedad,asa ca cel putin pe propriul teren nu prea are voie sa mai faca pasi gresiti,mai alres ca la Getafe publicul nu prea pune o presiune mare pe adversari.

Comenteaza