Don't Miss

Cifrele Mondialului V

By on 22 iunie 2010, 13:51

20

de şuturi la poartă pentru un gol. În procente asta înseamnă 5% şi este recordul naţionalei din Chile în fiecare dintre cele două partide jucate până acum la Mondiale. Din fericire pentru sud americani, 5% eficacitate  a adus 100% puncte puse în joc. 1-0 cu Honduras, 1-0 cu Elveţia, 6 puncte şi prima poziţie în grupa H.

39

de goluri a marcat Portugalia în 21 de meciuri la Mondiale. 12 dintre cele 39 de goluri, adică peste 30% sunt înscrise însă în poarta unei singure echipe, Coreea de Nord. 5-3 la turneul final Anglia 1966, acolo unde Portugalia obţinea bronzul la debutul în această competiţie, dar şi titlul de golgeter pentru Eusebio şi 7-0 ieri, în meciul de la Cape Town.

9 ore 19 minute

este noul record de invincibilitate stabilit aseară de Elveţia. Naţionala din Ţara Cantoanelor pornea de pe locul 3 înainte de startul meciului cu Chile. A depăşit cu 9 minute precedentul record, deţinut de Italia, apoi a luat gol şi a pierdut meciul cu sud americanii . Mark Gonzalez este primul jucător în ultimii 16 ani care înscrie în poarta elveţienilor, după spaniolul Txiki Beguiristain, care a marcat în duelul direct de la mondialul SUA 1994.

5

goluri la mondiale a semnat David Villa cu cele două de aseară, reuşite în poarta Hondurasului. Noul vârf al  Barcelonei este acum lider la acest capitol pentru naţionala Spaniei, însă la egalitate cu Butragueno, Hierro, Morientes şi Raul

1

penalty ratat din 15 acordate la mondiale. Este recordul de eficacitate de la punctul cu var pe care îl deţine Spania. David Villa a stricat procentul de 100% în minutul 60 al meciului cu Honduras, atunci când a tras pe lângă poarta lui Valladares de la punctul cu var.

3

jucători au depăşit bariera de 12 de kilometri alergaţi în medie, pe meci. Neozeelandezul Carl Valeri este lider, cu 24,82 kilometri în două partide, urmat de mexicanul Gerardo Torrado, 24,22 kilometri şi de germanul Sami Khedira, 24,16 kilometri.

*date colectate de pe site-ul oficial

Comenteaza cu Facebook!