Don't Miss

Cifrele Mondialului II

By on 18 iunie 2010, 15:54

43

de faulturi a comis Franţa în primele două partide. 21,5 în medie pe meci. Abou Diaby este liderul celor mai duri jucători. 10 faulturi în 180 de minute jucate.

42

de suturi pe poarta a contabilizat naţionala Argentinei în primele două dispute la Mondiale. 18 dintre acestea au fost pe poartă, iar dintre ele 5 au fost goluri. Gonzalo Higuain a marcat 3 din cele 5 reuşite ale sud-americanilor.

14

intervenţii salvatoare a avut portarul Nigeriei, Vincent Eneyeama.

24,22

kilometri. Atât a alergat mexicanul Gerardo Torrado în două meciuri jucate. Îl urmează coechipierul său, Carlos Salcido, cu 22,94 km.

31,57

kilometri/ora este media de joc a grecului Avraam Papadopolous. Este cel mai rapid jucător al Mondialului, după datele înregistrate până în prezent. Top 3 este completat de un alt grec, Konstantinos Katsouranis şi de nigerianul Victor Obinna.

2100

este numărul golului marcat de Javier Hernandez la un turneu final, în duelul Mexic-Franţa 2-0. Primul gol din istoria Mondialelor s-a marcat tot într-un meci Mexic-Franţa, acum 80 de ani, atunci când naţionala din Hexagon s-a impus cu 4-1 la mondialul din Uruguay 1930.

3

jucători au reuşit cel puţin un hattrick la Mondiale pentru Argentina. După Gulermo Stabile şi Gabriel Omar Batistuta, acum a venit rândul lui Gonzalo Higuain să reuşească 3 goluri într-o partidă.

* date colectate de pe FIFA.com

Comenteaza cu Facebook!