Don't Miss

Chrystal Palace

By on 1 iunie 2011, 11:15
Foto: en.wikipedia.org

Nu doar jucătorii s-au ales cu numele schimonosite pe tricouri. Polonezul Kuszczak sau vedeta lui United, Beckham au arătat că se poate, dar au lăsat uşa deschisă pentru noi invenţii şi poceli. Una dintre ele a afectat nu doar în nume personal ci la nivel de club. Toţi fotbaliştii au ieşit la încălzire şi apoi au jucat în tricouri cu embleme pe care numele grupării era scris greşit.

Umorul englezesc a câştigat bătălia cu realitatea crudă a erorilor. Prin 2004, fanii lui Crystal Palace au adoptat un cântecel adhoc după ce şi-au văzut favoriţii cum intră pe teren în noile lor tricouri roş-albastre.

Foto: 1927club.com

„There’s only an H in Palace” urla ironic tribuna, cu referire la grava eroare de pe emblema clubului, cusută pe fiecare tricou în parte. În loc de Crystal Palace, siglele arătau mândre numele schimonosit: Chrystal Palace!

Întâmplarea nu pare să-l fi afectat pe Andy Johnson, care a înscris 21 de goluri în acel sezon, dar le-a turnat plumb în ghete celorlalţi colegi. Crystal Palace (fără vreun H în nume) a terminat campionatul pe 18 şi a retrogradat în Championship.

Comenteaza cu Facebook!

2 Comments

 1. alen

  1 iunie 2011, 18:53 at 18:53

  s-or fi facut la noi tricourile..

  Intamplarea a facut sa vizitez o fabrica din rahova care produceau echipamente pentru multe grupari vestice, in special UK si germania. Era si Crystal palace. Acuma nu mai stiu daca era echipamentul original de joc sau doar replici pt magazinul oficial, dar as inclina spre prima varianta. As zice si ca se intampla prin 2004 acea vizita la fabrica de textile

 2. robert

  3 iunie 2011, 17:02 at 17:02

  tricourile acestei echipe,chiar in Romania au fost facute ! Ca aparuse chiar un articol in care preciza acest lucru..

Comenteaza