Don't Miss

Cel mai devreme, cel mai târziu

By on 13 martie 2011, 13:50

Foto: debbieschlussel.com

Să joci la matineu nu sună foarte ofertant. Înseamnă dimineaţa, de obicei atunci când sunt programate meciurile mai puţin importante. Fie cele din deschiderea partidelor oficiale, fie cele din eşaloane inferioare. Matineu în week-end înseamnă spectatori puţini, linişte şi pace, exact antiteza unei partide cu miză. Nu toate meciurile jucate la matineu sunt însă şi lipsite de importanţă sau se dispută în competiţii mai puţin valoroase.

18 iunie 1994, Pontiac Silverdome, Detroit

Foto: deparadinha.blogspot.com

Meciul dintre SUA şi Elveţia s-a jucat cu casa închisă. 74.000 de fani au venit să vadă duelul dintre cele două naţionale, primul din grupa A de la Mondiale. Bregy  pentru elveţieni şi Wynalda pentru americani au marcat cele două goluri, iar disputa s-a încheiat 1-1. Nimic deosebit, poate doar ora primului fluier al arbitrului: 11.30 AM.

Niciun alt meci în istoria mondialelor nu a început vreodată mai devreme.

De partea cealaltă, ora cea mai înaintată de începere a unei partide la Campionatele Mondiale a rămas una decentă. Peste 100 de meciuri au început de la ora 21.00. Niciuna mai târziu de atât.

Comenteaza cu Facebook!

3 Comments

  1. gery76

    13 martie 2011, 17:13 at 17:13

    in afara de world cup '94 ne-am intalnit cu o situatie asemanatoare si la Mexico'86 unde meciurile s-au disputat la mijlocul zilei pe o caldura sufocanta avantajand net formatiile sud-americane,iar finala Argentina -Germania s-a disputat de la ora 12 ziua ora locala din acest punct de vedere cred ca este cea mai devreme programata finala de campionat mondial.

  2. edysolca

    13 martie 2011, 18:08 at 18:08

    alex vreau sa te intreb.stii ce ia spus materazzi lui zidane in 2006?/cand zidan ia dat perversa.eu cred ca materazii la injurat pe zidane pentru ca am vzt ca zidane este calm .raspundemi plzz

Comenteaza