Don't Miss

Cei mai buni jucători de naţională din lume (IV)

By on 15 februarie 2013, 14:49

Marii fotbalişti ai planetei pot să ajungă antrenori la fel de străluciţi dar foarte bine ar putea să se transforme în administratorii fotbalului la cel mai înalt nivel.

Este cazul unuia dintre cei pe care îi vom regăsi în lista de mai jos, un jucător spectaculos şi eficient în acelaşi timp care a fost lider şi la club şi la naţională.

Dacă doriţi să revedeţi numele pe care le-am trecut deja în revistă în această serie de articole o puteţi face aici:

Cei mai buni jucători de naţională din lume (I)

Cei mai buni jucători de naţională din lume (II)

Cei mai buni jucători de naţională din lume (III)

Comenteaza cu Facebook!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

One Comment

  1. gery76

    5 martie 2013, 19:45 at 19:45

    -Pele n-a fost omul cel mai important la nici unul dintre mondialele castigate de Brazilia,desi teoretic a castigat 3 in ’58,’62 si ’70.
    -In ’58 artizanii principali au fost Garincha in primul rand si ”dirijorul” Didi,in ’62 eroii au fost Garincha [din nou principalul artizan]si inlocuitorul lui Pele dupa accidentarea din grupe Amarildo,iar in ’70 Brazilia a avut a cea mai buna linie de atac din istoria fotbalului ,formata din Tostao,Gerson,Rivelinho,Pele si ”sclipitorul”Jairzinho,pentru mine cel mai important om din istoria Braziliei ca si contributuie la succesele nationalei a fost detasat Garincha,urmat de fratii Djalma si Nilton Santos ,Pele si Ronaldo -”dintosul”.

Comenteaza