Don't Miss

Cântece despre fotbalişti (VI): Fernando Torres

By on 10 aprilie 2012, 14:28
Fernando_Torres_300

Foto: connect.in.com

Majoritatea fotbalişilor cu cântece pe numele lor sunt  sau au fost mari la vremea lor. George Best sau Baggio sau acum, Cavani. Există şi reversul medaliei. Cântecelul ironic care nu laudă ci mai degrabă presară un pic de sare suplimentară pe rana împricinatului. A păţit-o destul de elegant Villas Boas, în varianta rap a celor de la Fitba Thatba. A păţit-o Phil Jones de la United din cauza mimicii exagerate. Fernando Torres este un caz special. Jim Daly i-a încropit şi lui un cântecel care nu se încadrează nici în prima nici în a doua categorie!

„I believe in you Fernando” sună a melodie de îmbărbătare. Este mai degrabă una glumeaţă în stilul british-pop pe care vocaliştii neprofesionişti îl găsesc cel mai la îndemână.

Valoarea absolută a cântecului nu există. Ne amuzăm şi noi cu versurile improvizate !

httpv://youtu.be/dB5Hpo30xXQ

Comenteaza cu Facebook!

3 Comments

 1. mina

  10 aprilie 2012, 18:27 at 18:27

  Fernando is a player in wich Jesus can write history for Chelsea this season ( even in Champions League)

 2. Edd

  10 aprilie 2012, 21:48 at 21:48

  Si brazilianul Ronaldo are un cantec in portugheza, „Sou Ronaldo”, interpretat de Marcelo D2.

 3. bbau

  11 aprilie 2012, 12:23 at 12:23

  ceva s-a intamplat cu torres…..un motiv exista….acum nu stiu spre care sa inclin…..ori trece printr-o perioada mai nefasta,ori s-a saturat de bani si deja se gandeste cum sa-i cheltiue….i-a ajuns celebritate la creier…dak chelsea iar fi rupt contractul si ar fi prins un contract la amiens SC din liga a doua spre a treia sezonul acesta in franta,oare torres ar fi fost tot asa de linistit?sau si-ar fi dat sufletul pe teren ca la atheltico madrid cand era un no name????…..parerea mea ca salariile astronomice,primele de joc si contractele foarte avantajoase de pupbilcitate distrug jucatorii!

Comenteaza