Don't Miss

Bucuria de după gol. Instrucţiuni de folosire!

By on 11 ianuarie 2012, 15:49

Foto: dailytelegraph.com.au

Fiecare face cum îi trece prin cap. Renunţă la tricou, pupă camera, face un salt în aer sau dansează ca maimuţa. Tipul de bucurie de care ne ocupăm în acest articol este alunecarea pe genunchi executată din alergare. Mâinile larg desfăcute, propria galerie în faţă, de preferinţă total scoasă din minţi de bucurie şi coechipierii care vin şi ei să-l salute pe marcator. Principalul exemplificator al acestui tip de celebrare este Thierry Henry, a cărui statuie recent dezvelită pe Emirates îl surprinde pe francez exact în momentul în care alunecă fericit pe gazon! Nu toţi ştiu însă cum se execută corect o astfel de alunecare, iar bucuria de după gol se poate transforma într-un eşec ruşinos de care să râdă întreg stadionul.

Iată cum se procedează! Câteva goluri de excepţie marca Herny şi câteva dintre alunecările de bucurie executate de francez.

[DDET VIDEO – HENRY, GOLURI ŞI BUCURII]

httpv://youtu.be/axRwZTXFR6o

[/DDET]

Robbie Simpson de la Coventry a marcat frumos şi a încercat să-şi exteriorizeze bucuria după modelul Henry. Atacantul împrumutat acum la Oldham a procedat corect, doar că a uitat să ia în calcul un amănunt: gazonul pe care a încercat să alunece spectaculos era uscat complet, iar sliding-ul s-a încheiat cu faţa în jos!

[DDET VIDEO – SIMPSON, BUCURIE RATATĂ!]

httpv://youtu.be/dZGQurj4AUs[/DDET]

Comenteaza cu Facebook!

5 Comments

 1. In spiritul fotbalul

  11 ianuarie 2012, 18:04 at 18:04

  Frumos plonjon, daca era ud terenul se ducea pana-n tribuna:))

 2. gery76

  11 ianuarie 2012, 19:09 at 19:09

  Mie continua sa-mi placa foarte mult,modul de manifestare din anii '70,'80,in primul rand Gerd Muller''buldogul''fenomenal ce sarea cu pumnul ridicat ca un resort dupa fiecare gol si slava Domnului ca a marcat sute de goluri,de asemenea modul de a sarbatori al superbei echipe a Braziliei din 1982 si 1986,mai ales cand marca regretatul Socrates ,cu fizicul sau superb ,cu mainile larg desfacute ,iar coechipierii sareau pe bratele lui ca in povestirile mitologice.

  -Era un mod de a se bucura ,vadit natural ,o bucurie sincera,nu studiata si exersata ca multe dintre manifestarile jucatorilor din ziua de azi,era mult mai vizibila BUCURIA JOCULUI,decat ''industrializarea ''de azi a fotbalului!

Comenteaza