Don't Miss

Bergkamp a luat roşu de la Cakir

By on 6 martie 2013, 17:50


Cuneyt Cakir e turcul problemă care a rupt echilibrul la United-Real. L-a eliminat pe Nani după o fază pe care toţi o discută aprins. A fost sau n-a fost, asta nu mai e deja întrebarea. Real s-a calificat, Cakir a fost anunţat de UEFA că rămâne pe lista arbitrilor de top şi aşa mai departe.

Asta nu-i împiedică însă pe fani să facă haz de necaz. Ce ar face domnul Cakir dacă ar trece prin faţa stadionului lui Arsenal? Ar vedea statuia lui Henry, cea în genunchii celebrării unui gol, bun, frumos, plăcut la ochi. Trece mai departe şi dă peste cea a lui Bergkamp. Stai aşa! Tu, olandez, picior ridicat sus, nu e bine, cartonaş roşu!

Asta poate şi pentru că viitoarea statuie a lui Bergkamp are ceva din alura săriturii de karate care i-a adus eliminarea lui Nani.

Nu credeţi că s-ar întâmpla aşa? Mai jos e dovada!

Foto: dangerhere.com

Foto: dangerhere.com

Comenteaza cu Facebook!

3 Comments

 1. Paul

  6 martie 2013, 18:52 at 18:52

  Ai cam dat cu bata-n balta cu asta. Toti profesionistii din domeniu au spus ca rosul a fost corect acordat, insa se trezesc toti sa vorbeasca degeaba. Sunt fan Barcelona si urasc RM, dar sincer, a avut dreptate arbitrul. Ce se intampla daca ii rupea cateva coaste, facea hemoragie interna si murea? Era acoperit atunci nu? Sa fim seriosi, deja o dam in penibil.. Nu conteaza intentia(desi l-a vazut inainte sa-l loveasca si putea retrage piciorul) ci conteaza duritatea si intensitatea loviturii. Dar deh, cine nu citeste din regulament poate vorbi incontinuu :-j

  • Alex Buturugeanu

   6 martie 2013, 18:58 at 18:58

   Specialistii sunt cine? Daca citesti presa internationala o sa vezi ca nu exista o opinie comuna in sensul asta. Cat despre specialistii de la noi, ma abtin.

 2. alin sighisoara

  6 martie 2013, 21:00 at 21:00

  ma bag si eu in seama:rosul a fost corect acordat , parerea mea… dar … cat de idiot a fost nani sa faca un asemenea fault cand man utd avea meciul in mana ??? la 40 metri de poarta sa sari cu piciorul pe adversar !!! daca nu era eliminat nani , manchester se califica.

Comenteaza