Don't Miss

Bătrâneii şi muzica din zori

By on 6 septembrie 2013, 14:08

Are 52 de ani şi e mai aricios decât hârciogii deranjaţi din treaba lor. Nu se sfieşte să împartă dreptatea cu palma atunci când cineva îi face zile fripte şi nici să-i calce cu maşina pe reporterii prea îndrăzneţi care se îmbulzesc pentru încă o declaraţie în exclusivitate.

Diego Armando Maradona a descălecat din Olimpul fotbalului, acolo unde doar mâna lui Dumnezeu pare să fi fost mai inspirată, şi hălăduieşte printre muritori.

Îi place viaţa şi o gustă din plin. Spre deosebire de alţii de vârsta sa, El Pibe D’Oro nu e deranjat de muzica prea tare care răzbate din boxele cluburilor de noapte. Dimpotrivă. A fost surprins de curând cum îl ameninţa pe proprietarul unui local că-i va închide stabilimentul dacă întrerupe muzica!

Era 7 dimineaţa iar Maradona încă nu se săturase de ritmurile disco!

Comenteaza cu Facebook!

3 Comments

 1. Alex

  6 septembrie 2013, 16:41 at 16:41

  Ca fotbalist, a fost dintre cei mai buni.
  Ca om insa, este un nimic. Nu are nici educatie nici bun simt. Faptul ca a consumat alcool (si poate si altceva) nu este o scuza pentru modul in care s-a comportat. Sunt multe incidente in care a aratat cat de necioplit. Ma gandesc cat de nesimtit a fost cand nu a fost de acord sa stea alaturi de Muller la o conferinta de presa.
  Il dispretuiesc pe acest om, al carui moment de referinta este un gol inscris cu mana si mai ales ca a avut tupeul sa-l numeasca „mana lui Dumnezeu”.

  • gery76

   8 septembrie 2013, 04:30 at 04:30

   Sunt mare fan Bayern ,dar asta nu ma impiedica sa sustin ca Diego este detasat cel mai mare fotbalist din istoria fotbalului,Thomas Muller este cel mai simpatizat fotbalist pe care Bayern conteaza in momentuyl de fata din punctul meu de vedere,dar acel gest face parte din ”antolologia” Maradona,un tip nonconformist ,care insa in afara de golul cu ”mana lui Dumnezeu”a marcat cel mai frumos gol din istoria mondialelor+2 goluri cel putin la fel de frumoase impotriva Belgiei in semifinalele Mexico’86,fiind singurul fotbalist care a fost mai important decat echipa insasi.

 2. gery76

  6 septembrie 2013, 22:20 at 22:20

  Frumos articol!

Comenteaza