Don't Miss

Bătaia e ruptă din Iran

By on 8 noiembrie 2011, 14:30

Foto: stl.ro

Cazul Galamaz a uimit şi a şocat. Un suporter cu sau fără box pe mână care să aplice o lovitură pe la spate unui fotbalist este o privelişte înfiorătoare. O încăierare cu şuturi şi o avalanşă de reacţii şi de discuţii post-eveniment. Bătăile pe teren nu sunt atât de rare. Câteva palme şi împingeri între jucători înfierbântaţi fac şi ele parte dintr-un joc, cândva bărbătesc. Protestele violente la adresa arbitrului nu sunt permise de regulament, ba chiar se pedepsesc conform acestuia, dar sunt, în parte, înţelese. Fotbalul lasă loc şi de excese, iar bătăile nu fac excepţie. Se întâmplă în Iran.

Un meci altfel banal între Chooka Talesh şi Shahrdari Dezfool ar trebui să se termine aşa cum a început iar toată lumea să meargă cuminte spre casă. De obicei aşa se întâmplă, chiar dacă ţara de desfăşurare a partidei clocoteşte în vulcanul de sentimente şi pasiuni orientale.

Ultimul duel dintre cele două formaţii nu s-a încheiat cu o bătaie între jucători sau cu haos general în tribune. Cel luat la ţintă a fost arbitrul, care a considerat de cuviinţă să arate al doilea galben unui atacant de la Chooka .

 

Incidentul are ceva din izbucnirea lui Eugen Trică. Se întâmpla în 2009, la meciul Astra – Universitatea Craiova, combinat cu deja celebra intervenţie a lui Ganea la asistentul Mudura.


Ganea vs Mudura de megasport

Comenteaza cu Facebook!

3 Comments

 1. Robby

  8 noiembrie 2011, 22:10 at 22:10

  ANIMALE!!! Iran nu merita sa se bucure de fotbal

  !!!!! FUCK ASIA!!!!!!

  • gery76

   9 noiembrie 2011, 00:13 at 00:13

   Asa l-au alergat si pe Craciunescu acum 30 de ani pe la Anina,nu este ceva iesit din comun in fotbalul mai mic.

   Romanii sunt si putin ipocriti mai ales in ceea ce priveste actul huliganic pe terenurile de fotbal.

   Sa nu uitam ca englezii dupa multa traditie in democratie ,au ajuns la fair-play pe stadioane dupa drame inimaginabile in Romania,soldate cu sute de morti si raniti si cu drame ce au marcat fotbalul pe vecie cum a fost cazul Heysel 1985.

 2. gabi

  9 noiembrie 2011, 16:06 at 16:06

  gery 76 reprezinta anul nasterii?mai omule tu nu esti sanatos!!cred ca mananci fotbal pe paine,si pe multi gazetari le/ai da clasa,mai omule esti fantastic,cate cunostiinte poti sa ai,la aproape orce subiect dai cate un coment,cum te suporta nevasta acasa?)))ma uit cu placere la comentariile tale,hai bafta si numai bine….

Comenteaza