Don't Miss

Basler: prefer să-l văd pe Raul pe teren decât pe Heidi Klum dezbrăcată!

By on 4 ianuarie 2013, 15:32


2012 şi-a făcut norma la declaraţii amuzante. O parte sunt aici. Îl regăsiţi pe Abou Diabi şi noua lui meserie pe care a învăţat-o de nevoie, pe Zlatan cu un citat din sine însuşi dar şi pe Mutu care îl provoca la goluri pe suedez.

Lucrurile nu se opresc însă aici. Anul care a trecut a lăsat moştenire mult mai multe citate celebre de care ne vom aminti cu plăcere peste timp.

Previzibil, Zlatan continuă să ţină steagul sus dar avem şi câteva nume la care nimeni nu s-ar fi aşteptat să se regăsească pe lista celor mai amuzanţi sportivi ai sezonului.

Comenteaza cu Facebook!

2 Comments

 1. budur petru

  4 ianuarie 2013, 17:32 at 17:32

  foarte adevarat

 2. gery76

  5 ianuarie 2013, 00:08 at 00:08

  -Alex,un articol cu adevarat reconfortant,dupa sarbatorile ce ne-au cam ingreunat la propriu.

  -Cateva mici remarci la declaratiile cel putin haioase ,unele dintre ele.

  -Cea mai penibila,de departe,vine din partea unui frustrat de meserie, Carlos Querioz,antrenorul portughez,un foarte bun descoperitor de talente,formatorul generatiei lui Figo,Rui Costa,Couto,Baia,Joao Pinto,Sa Pinto.

  -Queiroz,dupa performantele deosebite la nivel de Under 21,atunci cand a fost numit selectioner la seniori si la inceputul anilor ’90 si inaintea prel.worldcup 2010,a dat dovada ca este cel mai slab selectioner ever al Portugaliei,reusind sa-si bata joc de 2 generatii fabuloase[Figo,Costa,Couto,Baia,Pinto,Cadette,Domingos’91-’93] si Ronaldo,Coentrao,Pepe,Carvalho,Simao,Meireles sau Hugo Almeyda in 2010].

  -Pentru a-si scuza lipsa de pedagogie si inspiratie in a gestiona mari vedete,a gasit aceasta rusinoasa solutie de a arunca cu noroi in fostii elevi umilindu-i prin aceasta comparatie total nedreapta.
  -Insa cu adevarat cea mai haioasa ,este cea a lui Mario Basler,un nonconformist si pe gazon si in afara lui[ si acum regret bara lui Mario la scorul de 1-0 pentru Bayern in ’99,in ”blestemata”finala de CH.League ,pierduta de bavarezi in prelungiri contra lui M.United].

Comenteaza