Don't Miss

Barcelona îl ia pe Fabregas. La anul!

By on 16 iulie 2010, 16:57

Foto: blaugranas.com

Noul preşedinte al Barcelonei, Sandro Rosell pune ordine în transferuri. Pe Fabregas l-a ratat şi este sincer: Noi am făcut o ofertă, dar cei de la Arsenal nici nu au vrut să audă de ea, a declarat Rosell pentru Mirror Football. În schimb, catalanii nu renunţă la fostul lor junior, devenit, între timp, vedetă la Arsenal. Îl aşteptăm la anul, anunţă preşedintele extratereştrilor.

Foto: soccernews.com

Fabregas a aprins imaginaţia suporterilor dar şi a potenţialilor-viitori colegi. Pique şi Puyol l-au îmbrăcat în tricoul Barcelonei la parada de după mondialul câştigat de Spania şi erau pregătiţi să îl ducă direct în cantonament. Asta dacă oficialii celor două cluburi ar fi ajuns la o înţelegere, ceea ce, până la urmă, nu s-a întâmplat. Barcelona a oferit 30 de milioane de euro, Arsenal a refuzat, iar negocierile s-au încheiat aici.

SANDRO ROSELL:

Un lucru e sigur, nu vom plăti oricât doar pentru a transfera un jucător.

Niciun acţionar nu ar da 60-70 de milioane de euro pe Fabregas.

Suntem dispuşi să plătim doar valoarea lui de piaţă, nimic mai mult.

Rosell nu se grăbeşte, chiar dacă Fabregas este legat de Arsenal până în 2015. Şi în vara viitoare este mercato iar negocierile pot continua şi atunci.

SANDRO ROSELL:

Fabregas va ajunge fără îndoială la Barcelona. Dacă nu va fi acum, atunci poate la anul. Vom vedea.

Foto: soccernews.com

Fabregas a jucat de la 10 la 16 ani pentru echipa de tineret a Barcelonei. Este catalan pur sânge, născut la Vilassar de Mar, la câţiva kilometri de capitala provinciei. În 2003 a semnat cu Arsenal, acolo unde a devenit titular indiscutabil la doar 19 ani.

CARTE DE VIZITĂ CESC FABREGAS

  • 2003– Arsenal (187 meciuri, 32 goluri)
  • 54 de meciuri şi 6 goluri pentru naţionala Spaniei
  • campion european (2008) şi mondial (2010) cu Spania
  • a câştigat Cupa Angliei cu Arsenal în 2005
  • două prezenţe în Echipa Anului (UEFA): 2006 şi 2008

 

Comenteaza cu Facebook!