Don't Miss

Barcelona caută portar. Opt înlocuitori potriviți pentru Valdes

By on 19 ianuarie 2013, 12:33


Victor Valdes a anunțat că nu dorește să continue la Barcelona. Mai are un an și jumătate de contract dar reprezentantul său i-a anunțat pe oficialii catalanilor că portarul vrea să plece.

Am vrut să prelungim înțelegerea dar agentul ne-a comunicat că Victor este hotărât. Nici nu am apucat să prezentăm o ofertă pentru noul contract. Valdes este de 12 ani aici și are nevoie de o nouă provocare. (Andoni Zubizarreta / director sportiv FC Barcelona)

Așadar, Valdez mai rămâne până cel târziu iunie 2014, dar înlocuitorul său trebuie să sosească la vară. Asta ca să aibă suficient timp să se obișnuiască și să își dea seama cu ce se mănâncă fotbalul în capitala Catalunyei.

Dar cine să fie acest înlocuitor? Mai jos sunt câteva variante. Unele domestice, unele exotice și una de-a dreptul fantezistă.

Comenteaza cu Facebook!

2 Comments

 1. b0gdaaan

  19 ianuarie 2013, 13:09 at 13:09

  un portar bun pentru Barcelona mi se pare a fi si Sergio Romero de la Sampdoria

 2. gery76

  20 ianuarie 2013, 02:20 at 02:20

  -Am mai auzit varianta unui schimb intre Barca si Bayern[Valdes-Neuer],schimb favorizat de preluarea lui Bayern ca antrenor,de catre ”Pep”Guardiola!
  -Daca despre Pep ,am numai cuvinte de lauda,un tip ce mereu s-a axat pe un fotbal pozitiv,bazat pe posesie si spirit ofensiv,nu acelasi lucru l-as putea spune despre Valdes,care mi se pare un portar net inferior lui Neuer,iar ca mare fan Bayern ,acest schimb ,mi s-ar parea catastrofal pentru bavarezi.

Comenteaza