Don't Miss

Atunci când electronica cedează

By on 17 iunie 2013, 07:34

Epoca LED-urilor e în plin avânt. Ne plac pentru că transmit atât de frumos culorile. Aproape că realităţii ar trebui să-i fie ruşine că nu ţine pasul cu tehnologia iar câmpul plin de maci deja începe să arate mai bine la televizor decât pe margine de şosea.

Singura hibă a tehnologiei rămâne predispoziţia la defectare. Ce ne facem dacă pică „reţeaua”? Ne învaţă chinezii! Acum doi ani, la meciul dintre Hangzhou Greentown şi Beijing Guoan tabela electronică prin intermediul căreia sunt anunţate schimbările a cedat. Televiziunea locală a pus problema pe seama umidităţii ridicate.

Schimbările s-au efectuat iar stadionul le-a luat la cunoştinţă după ce arbitrul de rezervă a revenit la origini: a lipit de ecranul tabelei electonice o frumuseţe de coală de hârtie pe care erau tipărite numele jucătorilor care intrau şi care ieşeau!

Se pare că îi mai dăm totuşi o şansă câmpului cu maci!

Comenteaza cu Facebook!

One Comment

  1. Mihai Frincu

    17 iunie 2013, 15:54 at 15:54

    Bine, chinezii vor fi mereu dispusi sa mai dea o sansa campului cu maci, numai ca din cu totul alte motive, si nu in sens metaforic 🙂
    Altfel, trebuie sa remarc faptul ca aveau la indemana imprimanta si, mai ales, coli A4. Ca-mi si imaginez cum ar fi facut arbitrul schimbarile pe strigatelea: „ba, 29, n-auzi ba? hai, treci pe tusa, gata! hai 41, mai repede, ca e randul tau sa intri”. Dupa care trebuia sa traga un tur de pista sa anunte si publicului schimbarile.

Comenteaza