Don't Miss

Astra nu este favorita, desi joaca acasa cu cel mai accesibil adversar

By on 3 noiembrie 2016, 12:36


Sansele Astrei pentru calificare in primavara europeana sunt extrem de reduse, conform cotelor de la casele de pariuri. Pentru meciul sustinut joi seara pe National Arena, echipa din Giurgiu are cota 3,45 pentru victorie, desi joaca cu cea mai accesibila echipa din grupa, pe care a si invins-o in partida tur, chiar in Cehia. Viktoria Plzen este insa un adversar facil doar aparent. De fapt, echipa conduce autoritar clasamentul din liga nationala si are potential, caci a terminat la egalitate meciurile cu AS Roma si Austria Viena. Nu intamplator, Viktoria Plzen are cota 2,10 pentru meci castigat cu Astra la agentiile de pariuri online.

Dincolo de sanse si aparente, giurgiuvenii au nevoie de victorie, daca ne gandim la faptul ca vor urma partide si mai dificile cu „greii” grupei – AS Roma Si Austria Viena, echipe neinvinse pana acum in aceasta editie a grupelor Europa League. Pentru mai multa siguranta se poate paria totusi luand in calcul si un scor egal. Cota este 1,77 pentru „Astra nu pierde” cu Viktoria Plzen.

Video de inserat:

La Unibet, cei care doresc sa parieze pe sansele Astrei de calificare pot alege cota 31,00 pentru locul 1 in grupa sau cota 4,00 pentru una dintre primele doua pozitii in clasamentul final din Grupa E. AS Roma si Austria Viena au cote 1,05 si respectiv 1,50 pentru locurile 1-2, deci analistii vad practic deja cunoscuta soarta acestei grupe. De fapt, AS Roma este pe locul 3 in clasamentul favoritelor la castigarea actualei editii a UEFA Europa League, avand in prezent cota 19,00 pe unibet.ro. Sanse mai multe au doar Manchester United (cota 6,50) si Villarreal (cota 17,00).

„Astra a jucat deschis pana acum in Europa League si s-ar putea sa pastreze aceasta abordare tactica si in meciul cu Viktoria Plzen. Fiecare meci al giurgiuvenilor a fost un festival de goluri, desi rezultatele nu au fost mereu de partea lor. Totusi, in fata cehilor, Astra s-a descurcat foarte bine pana in prezent”, comenteaza situatia Ilie Dumitrescu, Ambasador al agentiei de pariuri online Unibet, licentiata si in Romania.

In cele trei meciuri disputate de Astra cu echipe din Cehia, media de goluri pe partida a fost 3,6. Mai exact, Astra a marcat de 8 ori si a primit 3 goluri, consemnandu-se trei victorii. Daca un pariu pe o noua victorie poate fi considerat riscant, mai sigur pare sa fie pariul pe faptul ca se vor marca peste 2,5 goluri in meciul dintre Astra Giurgiu si Viktoria Plzen – cota 1,85.

Comenteaza cu Facebook!

Comenteaza