Don't Miss

2013. Erori şi întâmplări ciudate

By on 2 ianuarie 2014, 13:49

Unii s-au ridicat la cer, alţii au căzut de acolo. 2013 a fost, aşadar, un an ca oricare altul şi în fotbal. Printre titluri şi cupe, calificări la mondiale şi alegeri cu rezultat mai puţin aşteptat, anul care s-a încheiat ne-a lăsat moştenire şi câteva întâmplări mai puţin întâlnite.

Fie că vorbim despre vedete care bat la fund copiii de mingi, fie că au intrat vampirii pe teren şi s-au înfruptat din carne proaspătă de fotbalist sau chiar despre jucători cu ştaif care au ratat mai ceva ca amatorii de pe maidan, 2013 a fost generos şi ni le-a adus pe toate fără osebire!

ivanovic

Comenteaza cu Facebook!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

One Comment

  1. Chris

    2 ianuarie 2014, 14:12 at 14:12

    Nu a returnat balonul suficient de repede ?!? Nu l-a returnat deloc ! Gestul lui Hazard nu a fost ok, dar nu a fost nici pe departe cum o mare parte a presei l-a interpretat. Nu vedeti ca Hazard se apropie de el, ii zice sa dea mingea si ala se aseaza pe jos cu tot corpul peste minge ? Cum sa nu te enervezi, mai ales cand stii ca ai de remontat un handicap ? Hazard a meritat cartonasul, evident, dar la proba video clubul Swansea trebuia amendat, iar Hazard sa ramana cu 2 etape de suspendare pentru cartonasul rosu direct.

Comenteaza